Ekibimiz2023-12-29T11:58:53+03:00

Ekibimiz

Ekibinizin Uzantısı Olsun

Yetenekli Ekibimizi Yakından Tanıyın

Farklı ölçeklerdeki şirketlere büyüme yolculuklarında onlara öncülük ve eşlik eden pazarlama uzmanlarıyız.

Birlikte çalıştığımız projelerde, hizmet veren – müşteri ilişkisinden ziyade, aynı ekipteki farklı uzmanlar olarak konumlanırız. Edindiğimiz tecrübe ve iş yapış modellerimizi elimizden geldiğince karşı ekiplere aktarmaya gayret eder, sahiplenici bakış açısıyla işletmelerin büyüme pazarlaması ekiplerinin önemli ve katma değer sağlayan bir parçası formatında görev alırız.

Taylan Kaymakcı

Kurucu / Büyüme Pazarlaması Danışmanı

İstatistik ve MBA alanında eğitime sahip, Büyüme Pazarlama Danışmanı olarak 15 yılı aşkın deneyimli Arvech kurucusu. PLG Stratejisi, Potansiyel Müşteri Edinimi, Inbound Pazarlama ve Pazarlama Otomasyonu konusunda derin uzmanlığa sahiptir.

Ceren Baran

Büyüme Pazarlaması Uzmanı

Huni Optimizasyonu, App Store Optimizasyonu, A/B Testing, Influencer Marketing, Facebook Reklamları ve CRM araçları yönetimi gibi farklı disiplinlerde deneyime sahip büyüme pazarlaması kraliçemiz

Canberk Özcoşkun

Kıdemli Büyüme Pazarlaması Uzmanı

Mühendislik eğitimine sahip, büyüme pazarlaması ninjamız. Kendisi growth alanında uzmandır ve Büyüme Stratejisi, Performans Pazarlama, Analitik, Büyüme Taktikleri ve Video Editing gibi alanlarda gelişmiş bir know-how’a sahiptir.

Arvech Ekibi İstatistikleri

0
Büyüme Stratejisi
0
Büyüme Araçları
0
Büyüme Hunisi
0
Büyüme Taktiği
0
Fincan Kahve

Neden Biz?

Teknoloji şirketlerinin büyüme pazarlaması hizmetlerini yönetme konusunda deneyimliyiz ve işinizi analiz etmeye, size bir büyüme planı sunmaya ve büyüme pazarlaması yapılarınızı sürdürülebilir kılmak için pazarlama hunileri inşa etmeye hazırız.

Arvech, sistematik pazarlama yapıları olmayan ve büyümenin karmaşıklığına meydan okuyan startup’lar için tasarlandı. Perde arkası belirsiz ve hantal süreçlerle, hantal yapılarla, yüzeysel sonuçlarla ve sürekli takibi olmayan geçici kazanımlarla karşılaşmanızın önüne geçecek farklı bir yaklaşım ve pazarlama sistemi sunuyoruz.

Belirli sayıda şirketle çalışmaya odaklanıyoruz, bu da her projeye daha fazla zaman ve emek ayırmamıza olanak sağlıyor. Arvech, ister bağımsız ister yakın işbirliği içinde çalışsın, ekibinizin sürekli ve güvenilir bir uzantısı olarak görev alır. Taahhüdümüz, sektörde sıklıkla karşılaşılan günlük başarılardan ve tuzaklardan uzak, şeffaf ve güçlü bir ortaklık sağlayıp, size arşivlenebilir, ölçülebilir ve sürdürülebilir bir pazarlama yapısı kurmaktır.

Büyüme Pazarlaması Alanında

Kariyer Hedefiniz Mi Var?

Keyif alabileceğimiz ve inandığımız projelerde yer almayı seviyoruz. Sorumluluk alan, karar verici ve yönlendiren tarafta olmayı seven, planlı çalışma delisi ve birbirine güvenen bir ekibiz.

Büyük projelerde bize güç katacağınızı düşünüyorsanız özgeçmişinizi bizimle paylaşın.

Son Yayınlanan İçeriklerimiz

Bizimle Tanışmak İster Misiniz?

Ofisimize kısa bir kahve molası ve sohbeti için her zaman davetlisiniz.

Go to Top